Skip to content

Vinner av ÅRETS AKTIVITET

Varig Forsikring retter en stor takk til Moldejazz for utmerkelsen ÅRETS AKTIVITET under festivalen 2024. Varig Forsikring har vært stolt sponsor av Moldejazz i lang tid.


F.V. Eyvind Pettersson – Salgsleder i Varig Forsikring, Ellisif R. Vestad – Sponsoransvarlig Moldejazz, Endre Volden – Daglig leder Moldejazz.

Begrunnelse: «…En av sponsorene har utmerka seg det siste året gjennom å øke sin egen synlighet også gi noe av verdi for Moldejazz og publikum. (…) Årets aktivitet er nettopp noen som har lykkes med stand. Under festivalen både i fjor og i år ble det samlet inn lapper som ble hengt opp hvor publikum kunne skrive sitt beste festivalminne. I år stilte denne sponsoren også med blant annet ansiktsmaling til barna. Ikke bare blir man synlig selv, men man øker verdien for publikum å rusle i Storgata. Årets aktivitet er selvfølgelig Varig Forsikring!»

De siste årene har Varig Forsikring hatt stor suksess med å ansette dyktige sommerhjelper som drar på roadtrip i regionen og deltar på ulike arrangement.

– I sommer hadde vi Mathilde Opstad Pettersson og Maren Aspen Løvik hos oss som reiste rundt og besøkte 15 ulike festivaler og arrangement på Nordmøre og i Romsdal forteller Eyvind Pettersson salgsleder i Varig Forsikring som tok imot prisen under Moldejazz sin sponsormiddag i oktober.

Mathilde Opstad Pettersson og Maren Aspen Løvik sto på stand for Varig Forsikring på 15 ulike arrangement og festivaler på Nordmøre og i Romsdal i sommer.

Delt ut 91 millioner

– Varig Forsikring er mer enn bare et forsikringsselskap. Vi ønsker å være en aktiv støttespiller i lokalsamfunnet, og har siden 2006 delt ut hele 91 millioner kroner til lag og foreninger forteller Pettersson. Moldejazz har vært en av de som har fått støtte.

Det er ikke bare store tall som forteller historien om Varig´s engasjement. Hvert år går det millioner av kroner til ulike tiltak som bidrar til å gjøre lokalsamfunnene tryggere og mer levende. I 2023 alene ble 5 millioner kroner delt ut til idrett og kultur, og 1 million kroner gikk til viktige sikkerhetstiltak som brannslukkingsutstyr, redningsbøyer og hjertestartere.

– Når du velger Varig som forsikringsselskap, velger du mer enn bare en trygghet for dine eiendeler. Du velger også å være en del av et selskap som jobber aktivt for å gjøre din hverdag bedre forklarer Pettersson.

 Et langsiktig perspektiv

Varigs engasjement strekker seg langt utover enkeltstående donasjoner. Siden 2006 har de utbetalt 27,5 millioner kroner i tilskudd til skadeforebyggende tiltak. Dette viser at Varig har et langsiktig perspektiv på sitt samfunnsansvar.

Hvorfor er dette så viktig?

Ved å støtte opp under lokale lag og foreninger bidrar Varig til å:

  • Øke livskvaliteten: Idrett og kultur er viktig for både fysisk og mental helse.
  • Bygge sterke lokalsamfunn: Når folk engasjerer seg i lokale aktiviteter, styrkes samholdet.
  • Forhindre ulykker: Investering i sikkerhetsutstyr redder liv og forebygger skader.

Lyst å støtte lokalsamfunnet? Bli kunde i Varig Forsikring.

Les mer om våre forsikringer >>
Back To Top