skip to Main Content
Varig ansatte

Distriktets største forsikringsmiljø

 

Vi er distriktets største forsikringsmiljø, og det eneste lokalt selvstendige forsikringsselskapet i Nordmøre og Romsdal. Våre medarbeidere vil gi deg som kunde den beste oppfølgingen og den beste servicen. Våre kunder er våre eiere, og du finner de i kommunene: Aukra, Aure, Averøy, Gjemnes. Hustadvika, Kristiansund, Molde, Rauma, Smøla, Sunndal og Vestnes.

 

Lokal trygghet i 180 år

Starten i 1841

Samholdet mellom naboer, slektninger og sambygdinger i krisesituasjoner er utgangspunktet for dagens forsikringsselskap. På dette grunnlaget ble Veøy Branntrygdelag, som er forløper til dagens Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal etablert i 1841.

Nytt navn i 2018

I 2018 byttet vi navn fra Gjensidige Nordmøre og Romsdal til Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal. Dette gjorde vi blant annet for å synliggjøre at vi er et lokalt selskap, eid og styrt av kundene våre i Nordmøre og Romsdal. Din eierinnflytelse kan utøves ved å stemme frem de kundene du ønsker skal sitte i vår generalforsamling. Både styret og generalforsamlingen er valgt blant våre kunder.

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal-dugnadsløftet

Vår samarbeidspartner er Frende Forsikring

 

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal er eier i og samarbeidspartner med Frende fra 1. januar 2021. Frende er etablert og eid av lokale sparebanker på Sør- og Vestlandet og har samme lokale strategi som oss. Les mer om vårt samarbeid med Frende Forsikring.

Vi gir tilbake lokalt gjennom Dugnadsløfet

 

Gjennom Dugnadsløftet støtter vi lokal idrett og kultur i de kommunene våre kunder og eiere bor. Siden starten i 2006 har vi støttet over 3000 ulike prosjekter i Nordmøre og Romsdal. Våre kunder, altså våre eiere, er med på å gjøre dette mulig.

Vår strategi

 

Vår strategi skiller seg fra de fleste andre aktører i markedet ved at vi ønsker å være tilstede og tett på kundene våre lokalt.

Adm dir Vidar Skaar, Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal
Adm dir Vidar Skaar, Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal
Venner Ikon

Vi er opptatt av

  • lokal tilstedeværelse
  • å yte god service
  • å ha god kunnskap om forsikring og om kunden
  • å drive god skadeforebygging
  • å bidra i vårt lokalsamfunn
  • å gjøre Nordmøre og Romsdal til et tryggere sted å bo
Target Ikon

Våre kjerneverdier

Vi skal være:

  • Skadeforebyggere
  • Pålitelige
  • Hjelpsomme
  • Kunnskapsrike

Selskapsinformasjon

 

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal Gjensidig

Romsdalskvartalet, Øvre veg 32, 6415 Molde

post@varignr.no

www.varignr.no

Orgnr 939773460

Rapporter

Nedlastinger

Designmanual

Back To Top