Skip to content

Bli med du også!

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal tar lokalt samfunnsansvar ved å støtte veldedige organisasjoner, lag og foreninger og prosjekter som gjør lokalsamfunnet til en bedre plass å bo i. I år har vi i samarbeid med Toyota Molde, Sparebanken Møre, Istad kraft og Molde Elite en egen Bli med du også! – kampanje, hvor vi fremmer Rosa sløyfe aksjonen som i år feirer 25 år.

Vi er med å sponser gratis billetter til alle på kampen mot Gjerpen 21. oktober kl 16.00 i Molde Arena.  Gjennom kampanjen bidrar vi alle til livsviktig forskning som vil være til nytte for pasienter og pårørende i dag i fremtiden. Sammen kjemper vi en livsviktig kamp.

Velkommen på kamp, og bli med å støtt Rosa sløyfe aksjonen du også. Vipps til 2266

Hva er Rosa sløyfe-aksjonen?

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse som markeres over hele verden i oktober hvert år. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som rammes, øke kunnskapen om brystkreft og å gi støtte til brystkreftforskning og andre brystkreftprosjekter.

I løpet av oktober farges Norge rosa ved hjelp av bedrifter, foreninger og privatpersoner som alle bidrar i kampen mot brystkreft. Det er Brystkreftforeningen og Kreftforeningen som sammen arrangerer Rosa sløyfe-aksjonen i Norge. Siden oppstarten i 1999 har nordmenn bidratt med over 415 millioner kroner til brystkreftsaken. Les mer om Rosa sløyfe-aksjonen på Kreftforeningens hjemmesider.

Back To Top