Skip to content

Brannvernopplæring for barn på sommercamp

Camp Træff i Molde fikk mandag besøk av Nordmøre og Romsdal brann og redning IKS (NORBR) som hadde med slokkehenger. Barna og campinstruktørene fikk først informasjon om brannsikkerhet i bolig før de fikk prøve å slukke en «brann» med håndslokker.

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal har en samarbeidsavtale med NORBR, og Varig har sponset tre slokkehengere til brannvernopplæring. Målet med samarbeidet er å lære opp flest mulig i bruk av håndslokker, samtidig som de får relevant informasjon om brannsikkerhet.

 

– Det var kjekt å være med på Romsdal Tindegruppe sin sommercamp med slokkehengeren. Kjempeinnsats og engasjement blant ungene! For oss er det viktig at folk flest vet hvordan en håndslokker fungerer i praksis. Man vet aldri når man skulle få bruk for en, så det er en kjempefordel hvis man har prøvd først i trygge omgivelser – sier Endre Dahlen kommunikasjonsansvarlig i NORBR.

 

 

 

 

Skadeforebygging er et satsingsområde for Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal og vi er kjempefornøyde med dette samarbeidet med NORBR. Gjennom «lek og moro» på en slik sommercamp får de unge viktig informasjon om brannsikkerhet på en praktisk måte som de kan ta med seg videre – sier Kari Buvik.

 

 

 

 

 

Back To Top