Skip to content

Fotballfest i Kristiansund :-)

Naboderby og fotballfest på Kristiansund stadion.

Lørdag er det duket for KBK kvinner mot MOLDE 2 kvinner, og på søndag braker det løs med KBK mot MFK i eliteserien for herrer. Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal er stolt samarbeidspartner med både KBK og MFK og vi gleder oss til fotballfest 🙂  @kristiansundbk 

Vi er et lokalt forsikringsselskap, eid og styrt av kundene våre på Nordmøre og i Romsdal. Vi gir støtte til lokal kultur og idrett gjennom Dugnadsløftet der våre kunder bor. Vi støtter spesielt tiltak som er med på å sikre gode oppvekstvilkår for barn og unge. Vi ønsker å ta samfunnsansvar og bidra til tryggere omgivelser for alle i vårt distrikt.

Den store aktiviteten som fotballen, gjennom MFK og KBK, skaper i lokalsamfunnet vårt gir også et tilsvarende samfunnsansvar. Gjennom å skape gode miljøer kan fotballen være et sted der alle er inkludert, og finner sin tilhørighet. Her føler vi at vi at våre felles verdigrunnlag «treffer blink» og danner et solid grunnlag for fortsatt videre samarbeid. I tillegg har både MFK og KBK gitt oss mange fantastiske øyeblikk i en sosial arena hvor en treffer andre samfunnsaktører.

Vi støtter lokal idrett og kultur. Les mer på: dugnadsloftet.no

Back To Top