Skip to content

Prosjekt Sterkere sammen

 

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal er stolt av å være generalsponsor til SK Rival. Vi ønsker i samarbeid med SK Rival gjennom prosjektet «Sterkere sammen» å bidra til ytterligere oppslutning og utvikling av klubbens aktiviteter, samt gi gode og trygge tilbud for barn og unge.

Jo flere kunder Varig får,  jo mer støtte får Rival

Varig - Sterkere sammen med Rival
Ring Varig

Vil du vi skal ringe deg?

Blir du kunde hos Varig Forsikring, støtter du Rival.

Gå til siden KONTAKT OSS og fyll ut skjemaet.
Husk å skrive at det gjelder “Prosjekt Sterkere sammen med Rival”.

Gi din støtte til SK Rival

Du kan gi din støtte til SK Rival ved å bli kunde i Varig Forsikring. Blir du kunde hos oss, og gir beskjed om at du ønsker å bidra med din støtte gjennom prosjektet «Sterkere sammen», vil SK Rival få støtte tilsvarende inntil 10 % av forsikringspremien gjennom Varig-fondet.

Du trenger ikke være Rival-medlem. Alle som er glade i Rival kan gi sin støtte til klubben. Er du allerede kunde, kan du bare gi oss beskjed om at du ønsker å støtte Rival.

Prosjekt «Sterkere sammen med Rival» avsluttes 1. juli 2022.

RIval logo
Varig kontor

Ditt lokale forsikringsselskap

Vi er stolt over å ha vært det lokale forsikringsselskapet i 180 år. Vi er kundeied og kan derfor gi tilbake deler av avkastningen på kapitalen som er bygget opp.

Vi har siden 2006 støttet kultur og idrett i Romsdal og på Nordmøre med 80 millioner kroner til ulike aktiviteter og prosjekter.

Les mer på Varigfondet

Back To Top