Skip to content

Vi heier på lokalfotballen

Eliteserien 2021 starter med MFK mot KBK

To av Norges beste fotballag møtes til dyst i seriestarten 9. mai på Aker stadion. Varig Nordmøre og Romsdal har har vært samarbeidspartner med MFK siden 2006 og KBK siden 2014.

Vi er et lokalt forsikringsselskap, eid og styrt av kundene våre på Nordmøre og i Romsdal. Vi gir støtte til lokal kultur og idrett gjennom Dugnadsløftet der våre kunder bor. Vi støtter spesielt tiltak som er med på å sikre gode oppvekstvilkår for barn og unge. Vi ønsker å ta samfunnsansvar og bidra til tryggere omgivelser for alle i vårt distrikt.

Den store aktiviteten som fotballen, gjennom MFK og KBK, skaper i lokalsamfunnet vårt gir også et tilsvarende samfunnsansvar. Gjennom å skape gode miljøer kan fotballen være et sted der alle er inkludert, og finner sin tilhørighet. Her føler vi at vi at våre felles verdigrunnlag «treffer blink» og danner et solid grunnlag for fortsatt videre samarbeid. I tillegg har både MFK og KBK gitt oss mange fantastiske øyeblikk i en sosial arena hvor en treffer andre samfunnsaktører.

Vi gleder oss til sesongstart, og heier på lokalfotballen, slik vi har gjort med stolthet i mange år, sier adm. direktør Vidar Skaar.

Vi støtter lokal idrett og kultur. Søk støtte på: dugnadsloftet.no

 

Back To Top