Skip to content

Årets dugnadshelter 2022

Sylvia Bruseth i Kristiansund og Liv Sølverød i Molde er kåret til Årets Dugnadshelter, og får hver sin gavesjekk på kr 50.000 fra Varigfondet.

Vi er er eid av våre kunder og vi bryr oss om lokalmiljøet. Hvert år kårer vi årets dugnadshelt med diplom og gavesjekk fra vårt gavefond. Totalt kom det inn 85 søknader på personer som andre mener fortjener å bli hedret av forsikringsselskapet. I år har vi valgt å gi hedersprisen til 2 personer som har utmerket seg på en spesiell måte og bidratt over tid.

 

Sylvia Bruseth fra Kristiansund fortjener tittelen Årets dugnadshelt. 

 

Stein Jenssen og Leif Magne Sevaldsen i Varig delte ut prisen til Sylvia Bruseth. Lille Andersen som nominerte Sylvia var også med på utdelingen.

Det er ingen tvil om at Sylvia virkelig fortjener denne prisen. Lille Andersen, som er leder i Kristiansund Frivilligsentral skrev søknaden, som var slik:
«Sylvia har et stort engasjement for frivillige på Kristiansund frivilligsentral, for Kvernberget Opp, for Perler for fred, for integreringstiltak for ukrainske flyktninger og for Folkefesten i Folkeparken. Sylvia er selv frivillig og en person som inspirerer andre til å bli frivillig. Hun er initiativrik, kreativ og full av arbeidslyst. Hun stiller alltid opp som frivillig og har kontroll på oppgavene og de andre frivillige. Hun er en god arbeidsleder og gjennomfører alle prosjekter hun holder tak i. Hun har et stort pågangsmot og et hjerte av gull. Hun brenner for frivilligheten og for frivilligsentralen. Hun stiller opp på alt fra nedvask av kjøkken til å være leder for store prosjekter. Et unikt menneske med øye for de store linjer og de små detaljer. Frivilligsentralen i Kristiansund hadde ikke vært den samme uten henne».
– Et større Ja-menneske er det ikke mulig å finne, sier lederen av frivilligsentralen.

Liv Synnøve Sølverød i Holmarkas venner i Molde har blitt kåret til Årets dugnadshelt.

 

Holmarkas venner gleder seg over hedersprisen.

 

– Liv har hatt et langt og stort engajsement for Holmarkas venner. Hun har vært leder, organisert og vært inspirator for hele gjengen. Det er en skikkelig dugnadshelt som står på til til glede for byens befolkning og ikke minst for skoleklasser og barnehager som er på besøk. Liv jobber som veterinær for Tine og Holmarkas venner nytter godt av hennes kompetanse og engasjement på besøksgården.

«Det er stor stas å få en sånn utmerkelse – at alt arbeidet alle dugnadsfolka våre har lagt ned gjennom mange år blir sett og verdsatt. Det er jeg veldig stolt av, sier Sølverød.

Prisen vil bli brukt til vedlikehold og utbedring av gården».

Liv Synnøve Sølverød sammen med museumsdirektør Hans-Olav Solli på Romsdalsmuseet til venstre og administrerende direktør Vidar Skaar i Varig til høyre. Kalkunen Hans Olav vår også meget fornøyd med prisen:-)

 

Back To Top