Skip to content
Thomas Rødstøl, styreleder og Aksel Berget Skjølsvik, daglig leder i Åndalsnes IF, sammen med Kari Buvik fra Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal.
Thomas Rødstøl, styreleder og Aksel Berget Skjølsvik, daglig leder i ÅIF takker Kari Buvik fra Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal for støtte til ny hall.

Klart for ny idrettshall i Rauma

ÅIF satser på ny idrettshall som skal skape mer aktivitet for barn og unge i Rauma.

Den nye hallen skal være for både breddeidrett og toppidrett, samt en sosial samlingsplass for uorganisert idrett. Hallen skal ha en spilleflate på 50 ganger 70 meter, og en sosialdel med blant annet garderober, kjøkken, klasserom og styrketreningsrom. Nå blir hallen klar omtrent samtidig som at samfunnet åpner opp igjen etter pandemien. Noen har sluttet med idrett, men med den nye hallen får vi et veldig godt utgangspunkt for å skape mye og god aktivitet, sier styreleder i ÅIF, Thomas Rødstøl.

“Vi skal rive de unge vekk fra Ipad, Playstation og det som verre er”– sier daglig leder i ÅIF, Aksel Berget Skjølsvik.

Noe av finansieringen av hallen kommer fra sponsormidler fra næringslivet. Og derfor inviterte ÅIF noen av de største sponsorene, nemlig Sparebanken Møre, Plasto, Arvid Gjerde, Rauma Energi og Varig Forsikring for å vise fram planene.

– Uten dere hadde vi ikke kunnet bygge denne hallen, da hadde det blitt en langt mindre hall. Nå får vi muligheten til å bygge en hall som mange flere vil få glede av. Tusen takk!

Les hele artikkelen om den nye hallen på rbnett.no (Pluss-artikkel)

Gjennom Dugnadsløftet støtter vi i Varig Forsikring lokal kultur og idrett.

For oss i Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal er det viktig at barn og unge får gode oppvekstvilkår. ÅIF er utrolig flinke til å skape idrettsglede og aktiviteter for mange. Så dette er et godt prosjekt som det er kjekt å være med å støtte.

Frem til 30. juni kan lokale lag og foreninger søke støtte fra Dugnadsløftet. Søk her.

ÅIF har signert en avtale om bygging av hall med Best Hall, som er en finsk leverandør som har levert en rekke haller i landet
ÅIF har signert en avtale om bygging av hall med Best Hall, som har levert en rekke haller i landet
Back To Top