Skip to content
Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal støtter lokal kultur og idrett
Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal støtter lokal kultur og idrett

Molde Seilforening setter trygghet i høysetet

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal støtter tiltak som gjør idrett for barn og unge tryggere. Gjennom Dugnadsløftet har vi støttet ny sikringsbåt til Molde Seilforening.

Molde Seilforening har stor aktivitet for barn og unge. Seiling betinger imidlertid at sikkerheten blir godt ivaretatt på sjøen og sikringsbåt er derfor obligatorisk for å sikre barn og unge under trening. Foreningen hadde nå behov for en ny sikringsbåt og gjennom Dugnadsløftet kunne vi bidra til at ny sikringsbåt ble anskaffet. Vi i Varig Forsikring er opptatt av å sikre at barn og unge skal ha trygge omgivelser under alle slags aktiviteter og vi er derfor glad for å kunne bidra.

Molde Seilforening har siste året hatt en økning i medlemsmassen og hadde ved årsskiftet 236 medlemmer. Men de ønsker seg enda flere medlemmer, både barn/unge og voksne. Mulighetene er gode gjennom interesse for Seilkurs for barn og voksne, SeilUt og J-70-satsingen.

Se film fra en tirsdagstrening for barn og unge i mai 2021.

 

Lyst å prøve seiling?  https://www.moldeseilforening.no/medlemsider/innmelding/

Gjennom Dugnadsløftet støtter vi i Varig Forsikring frivillige lag og foreninger. Søknadsfristen for 2021 er 30. juni! Vi prioriterer aktiviteter for barn og unge. Søk støtte nå på dugnadsloftet.no

Back To Top