Skip to content

Nytt samarbeid – samme folka

Frende er vår nye samarbeidspartner på forsikring.

 

1. januar 2021 skiftet vi samarbeidspartner fra Gjensidige til Frende Forsikring.

Nytt navn og ny samarbeidspartner er endringer vi gjennomfører for å sikre at Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal fortsatt skal være lokalt eid og tilgjengelig lokalt for deg som kunde. Vi har vært her i 180 år. Etablert av våre kunder med den hensikt å tilby gode forsikringsløsninger til Nordmøringer og Romsdalinger. Det ønsker vi å fortsette med.

En lokal og trygg partner

– Vi skal være en lokal og trygg partner som privatpersoner og bedrifter enkelt kan forholde seg til når en krise oppstår. Som kunde hos oss får du forsikring fra selskapet med de mest fornøyde kundene og det beste skadeoppgjøret i landet. Kontakt oss gjerne for en prat om hva som er nytt og bedre.

Er du kunde og eier, trenger du ikke foreta deg noe

Dine forsikringer fortsetter som før, og du trenger ikke å foreta deg noe. Vi tar kontakt med deg når neste hovedforfall på forsikringene dine nærmer seg. Da vil du få tilbud om å fornye forsikringene dine hos oss. Vi håper du vil bli med videre som kunde og eier i ditt lokale forsikringsselskap.

Vi bryr oss, lokalt

Har vi overskudd, ønsker vi å dele med våre kunder og lokalsamfunnet. Slik vi alltid har gjort. Det er vi som har Dugnadsløftet, som gir støtte til lokal kultur og idrett, også det skal vi fortsette med.

Back To Top