Skip to content

Vi satser lokalt i nytt samarbeid!

 

Ledelsen i Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal. F.v. Randi Pedersen, Vidar Skaar og Eyvind Pettersson.

Pressemelding november 2020:

-Lokalt engasjement og solid kunnskap om lokale forhold er viktige fortrinn for Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal. Nå inngår vi samarbeidsavtale med Frende Forsikring for å styrke vår lokale posisjon, sier Vidar Skaar, administrerende direktør i Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal.

Sammen med Varig Hadeland Forsikring og Varig Orkla Forsikring skal Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal fra 1.januar 2021 samarbeide med Frende Forsikring.
– Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal er et selskap som eies av kundene her i regionen. Vi har en klar strategi om å være tilstede lokalt og tilby rådgivning basert på vår kunnskap om lokale forhold sier Skaar.

Bidra lokalt
Han peker også på kundeutbytte og støtte til lokale lag og organisasjoner som viktige årsaker til å ha et solid selskap med lokalt eierskap.
– Forsikringsbransjen er tøff med hard konkurranse. Samtidig er det viktig at de verdiene vi skaper kan bidra til å utvikle lokalsamfunnet. Vi er opptatt av at folk skal ha det trygt og godt. Vår kunnskap om skadeforebygging kan hjelpe folk til å unngå skade på seg selv og det de eier. Vi mener dette er enklest å få til når vi har god dialog med lokalsamfunnet rundt oss, sier Skaar.

Historie og fremtid
Hittil har Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal hatt avtale med Gjensidige Forsikring. Denne avtalen går ut ved årsskiftet. Fra da av er det Frende Forsikring som skal formidles.
Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal ble etablert som en brannkasse allerede i 1841.

– Vi har vært her lenge, og gjennom det samarbeidet vi nå innleder sikrer vi vår rolle som lokalt selskap med lokale rådgivere for lang tid fremover. Vi vil samtidig takke Gjensidige for samarbeidet vi har hatt frem til nå, sier Skaar.

-Vi vil ta godt vare på kundene våre i dagens avtale og inn i ny avtale fra nyttår av. Rollen vår som lokale rådgivere fortsetter som før, sier Randi Pedersen, salgsleder for privatmarked

-Vi har tro på at det også i fremtiden vil være etterspørsel etter lokal betjening med kompetente rådgiver understøttet av gode digitale løsninger. Forsikring kan være komplisert. Det er derfor viktig, spesielt for næringslivskunder, å vite at de er riktig forsikret, sier Eyvind Pettersson, salgsleder for næringsliv og landbruk.

Vi skal betjene våre og Gjensidiges kunder på en god måte akkurat som tidligere frem til 31.12.2020. Det vil sendes informasjon til alle kunder om hvordan man kan forholde seg til endringen i god tid før nyttår.

Fakta om Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal:

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal, tidligere Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal, er et lokalt selskap som ble etablert i 1841. Selskapet er et gjensidig selskap, dvs. at det er eid av kundene. Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal har 23 ansatte og en forvaltningskapital på 580 mill. kroner. Selskapet har kontor i Molde og Kristiansund.

Kontaktinformasjon:

Vidar Skaar, adm. dir. Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal, tlf. 957 21 233

Back To Top