Skip to content

RaumaRock 4.-7. august 2022

RaumaRock feirer i år 20 års jubileum og som stolt sponsor gratulerer vi og hever rockehatten og håper på en minnerik jubileumsfeiring med herlige konsertopplevelser.

Vi har støttet festivalen gjennom Varigfondet som er vårt bidrag til lokale lag og foreningers frivillige arbeid til beste for barn og ungdoms trygge og gode oppvekstsvilkår. Dette er tiltak som står høyt på vår agenda og det gleder da oss særskilt å høre følgende tilbakemelding fra styreleder Sigurd Brevik: «Uten støtten fra Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal gjennom Varigfondet og Ung Satsning ville ikke dette vært mulig. Dette samarbeidet gir både RaumaRock og mange ungdommers drømmer en sjanse!»

RaumaRock har i mange år satset på ungdommen og arrangert Rockeakademi hvor alle kulturskolene i regionen har vært invitert og lokale band har fått opptre. I år deltar 3 kulturskoler på akademiet.

Vi er selvsagt også tilstede på festivalen så stikk gjerne innom vår stand lørdag 6.august for en hyggelig fagprat og vi tilbyr konkurranse med flotte premier.

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal heier på festivalen og sier galant: «Rock around the clock» på Åndalsnes 4-7.august!

 

Back To Top